Target

Jordan Target ima tanko držalo za natančno čiščenje vseh predelov ustne votline in nas navaja, da med ščetkanjem manj pritiskamo. Glede na način ščetkanja lahko izbirate med različnimi glavami zobne ščetke. Poiščite svojo najljubšo.

Target Teeth & Gums

Jordan Target Teeth & Gums ima srednje veliko glavo in dvoje ščetin: za nežno čiščenje roba dlesni in za čiščenje težje dosegljivih mest v ustih. Tanko držalo omogoča čiščenje vseh predelov ustne votline in nas navaja, da med ščetkanjem manj pritiskamo. Izbirate lahko med različnimi oblikami ter mehkimi in srednje trdimi ščetinami.

Preberite več

Target Sensitive

Najbolj priljubljena pri zobozdravnikih, saj ima izjemno majhno glavo, tako da doseže vsa mesta v ustih, in tanko držalo za natančno ščetkanje. Jordan Sensitive ima izjemno mehke ščetine s premerom 0,01 mm, za učinkovito in nežno čiščenje sklenine in dlesni. Na voljo z izjemno mehkimi ščetinami in v različnih dizajnih.

Preberite več

Target White

Target White ima ščetine WhiteTech™, ki odstranjujejo vsakodnevne madeže, tako da zobje ohranjajo naravno belino. Tanko držalo omogoča čiščenje vseh predelov ustne votline in nas navaja, da med ščetkanjem manj pritiskamo. Izbiramo lahko med različnimi oblikami ter mehkimi in srednje trdimi ščetinami.

Preberite več