Zobne ščetke za odrasle

Ljudje smo si različni. Imamo edinstvene zobe, uporabljamo svojo tehniko ščetkanja in všeč so nam različne barve in stili. Zobne ščetke Jordan so oblikovane tako, da si z njimi bolj temeljito očistite zobe in dosežete takšne rezultate, kot si jih želite. Zato ima Jordan v svoji ponudbi najrazličnejše zobne ščetke. Izberite tisto, ki je najbolj po vaši meri.

INDIVIDUAL

Zobna ščetka Jordan Individual je naša najbolje prodajana ščetka – izbirate lahko med različnimi dizajni in barvami. Ugotovite, kaj vam najbolj ustreza glede na vaš način ščetkanja: manjša ali večja glava, tanjše ali debelejše držalo ter mehke ali srednje mehke ščetine. Izberite svojo najljubšo, ki vam najbolj ustreza.

Preberite več

TARGET

Jordan Target ima tanko držalo za natančno ščetkanje, ki omogoča čiščenje vseh predelov ustne votline in nas navaja, da med ščetkanjem manj pritiskamo. Da bi ustrezal vašim potrebam, je na voljo z različnimi glavami ščetke. Poiščite svojo najljubšo in izberite tisto, ki vam ustreza.

Preberite več

Naša ponudba izdelkov

Imamo posebej oblikovane izdelke za nego zob, in to že od prvega mlečnega zoba naprej. Vsak izdelek ima svoj specifičen namen, da ustreza različnim potrebam, željam in navadam ljudi. Poiščite izdelek, ki vam ustreza!

Iskalnik izdelkov